Skip to content

Despre Pisoiu

Pisoiu este un blog creat mai mult sau mai putin din intamplare, dar care vrea sa creasca mare (doar de aia aici se face nani toata ziua). Aici veti gasi in general ganduri despre ceea ce se intampla pe langa noi (condimentat din cand in cand cu pisoi si multa lene).

Eu sunt autoarea: un pisoi rasfatat de toata lumea si care vrea sa vada de ce in stare (si) in ale bloggingului. Despre mine trebuie sa stiti ca sunt (inca) studenta la Politehnica, sunt o misogina destul de convinsa, si abia astept sa sar la jugulara cui ma calca pe codita.

Ma puteti gasi la adresa: pisoiu_wp [at] yahoo [dot] com

Later Edit: Am scapat de facultate 😀

10 Comments leave one →
 1. April 5, 2009 13:03

  Imi place sa vad oameni care isi pastreaza mintea nepoluata de politehnica. Bine ai venit, Pisoiule!

 2. April 5, 2009 16:04

  Bine te-am gasit Vlad. Sper sa revii pe aici.

 3. April 7, 2009 14:07

  Multumesc pt comment. Ceea ce ai spus tu m-a ajutat mai mult sa-mi conturez gandurile. Imi place cum gandesti si iti exprimi gandurile. Sa ai inspiratie in continuare.

  Cu prietenie,
  Simona

 4. April 8, 2009 13:56

  Si eu am terminat Politehnica(ETTI) si acum sunt cu vesnia pomenire. Sper sa ai parte de ani frumosi, daca nu pe plan universitar macar in ceea ce priveste distractia (eu am avut din plin sus la LEU, pacat ca acum vremurile s-au cam stricat). Succes si cu “pisoiu” :).

 5. April 8, 2009 20:04

  Merci pentru urari. In ceea ce priveste distractia…a cam inceput sa nu mai mearga cine stie ce cu petrecerile. Totusi, daca stii cum, te poti simti bine si asa. Oameni faini gasesti destui (din pacate gasesti si alt gen de oameni, dar prefer sa nu ma gandesc la ei)

 6. August 11, 2009 12:45

  Pentru o misogină, de la un misandru: îmi place blogul, eşti ok. Şi eu ador pisicile, ba chiar am un tricou pe care scrie mare “I LOVE PUSSY”, pe care îl port, din motive lesne de înţeles, doar atunci când toc ceapa. De curând am suferit o grea pierdere, prin despărţirea subită şi aproape tragică de pisoiul familiei, Smok, un motan din rasa paulnewmaneză, care, la un doar an şi jumătate şi-a încheiat contul pe lumea asta, lăsându-ne consolaţi doar de amintirile clipelor frumoase petrecute împreună. Mi-ar face o mare plăcere dacă ai posta la rubrica “Pisicile cititorilor” filmuleţul memorial (http://www.youtube.com/watch?v=zWS1Cb-bV0o) despre scurta lui viaţă. Dacă crezi că e prea mare deranjul, să ştii că eu, oricum, am să te citesc în continuare cu plăcere.

 7. August 11, 2009 13:17

  Tu cu “I love pussy”, Marele Han cu “everybody likes to pet pussy”… pot spune doar atat: “I hate you guys”

  In legatura cu filmuletul: ti-am trimis un mail si astept raspunsul 😀

  P.S. Niciodata nu e prea mare deranjul cand e vorba de cititori 😛

 8. December 3, 2009 09:46

  Thanks for the add in blogroll! >:D<

  Va citesc de mult timp si pe tine, si pe Marele Han…Ambele bloguri sunt foarte interesante/amuzante/merita citite! 🙂 Keep up the good work!

 9. December 3, 2009 10:40

  Merci pentru aprecieri. Comentariile de genul asta ma fac sa cred ca totusi nu scriu degeaba. Mi-ai facut ziua mai frumoasa.

 10. May 7, 2011 10:36

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: