Skip to content

Porumbei in balconul pisoiului

November 18, 2010
tags:

Alaltaieri am aflat cu stupoare ca, pentru prima data de cand ne-am mutat (aidca de vreun an si ceva), am primit o vizita a unui porumbel in balconul plin de rufe puse la uscat. Marele Han s-a luptat cat s-a luptat, si a reusit sa invinga cotropitorul. Asta dupa ce saraca pasare nu mai stia pe unde a intrat si tot dadea cu capul de geamuri.

Ieri dimineata, fata constiincioasa, m-am trezit pe la 7 si ceva si m-am apucat de lucru. Deodata aud batai de aripi. Ma gandesc de doua ori daca nu cumva inca dorm (nu de alta, dar teoretic prin termopan nu se aude), ma uit pe geam si imi dau seama ca am parte de 2 vizitatori. Porumbelul cotropitor din ziua precedenta, impreuna cu soata, au venit cu crengute si sarmulite si au inceput sa faca un cuib de mai mare frumusetea. Cruda cum sunt, i-am alungat si am inchis geamurile (mi-a fost mila de ei, dar chiar nu vreau sa fac crescatorie de porumbei pe balcon).  Aseara am considerat ca s-au plictisit sau si-au gasit alt loc pentru cuib si am deschis geamurile.

Azi dimineata iar m-am trezit mai devreme si am stat pe acasa mai mult ca de obicei. Ce sa vezi, porumbelul a revenit sa inspecteze cuibul pe care l-am stricat eu ieri. Iar am inchis geamurile, iar am inspectat locul ce atrage zburatoare, iar am injurat printre dinti ca nu mai pot sa stau cu geamurile dechise in propria casa din cauza invadatorilor,  iar am plecat. Sper ca de acum incolo sa nu ii mai vad in balcon. Are cineva vreo sugestie cum sa scap de pasari fara sa fiu nevoita sa inchid geamurile de la balcon? Solutia cu plasa de tantari la geam nu tine (e prea prost facuta tamplaria ca sa pot pune asa ceva) si mai mentionez ca stau la etajul 8, unde nu ajunge nici un copac, dar din pacate e ultimul etaj.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. December 30, 2010 10:17

    simplu, ia-ti o pisica 🙂

    O sa scapi de ei definitiv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: