Skip to content

Hai cu noi in Partidul Comunist 2

August 19, 2010

Mergeam dimineata inspre munca. Treceam prin zona Pietei Veteranilor si imi sare in ochi o pancarta:

Aici se gasesc listele de inscriere in Partidul Poporului.

Pentru cei care nu stiu, Partidul Poporului este partidul pe care vrea sau chiar l-a infiintat Dan Diaconescu, salvatorul Romaniei. Prima data am crezut ca inca dorm si ca nu vad bine. A doua oara mi-am dat seama ca e aievea. Dan Diaconescu va salva Romania de coruptie, mafie, si ce mai vreti voi (eventual si de romani).

Pentru mine DD e un zeu pentru ca nu e muritor cel care reuseste sa vorbeasca timp de mai bine de un an despre disparitia unei tanti de care nu auzise mai nimeni pana atunci si sa faca si audienta. Nu mai zic ca a reusit sa faca audiente record spunand absolut nimic. Toata lumea trebuie sa inteleaga asta: DD e Omul care face bani din nimic, care a avut o televiziune cu sediul intr-o garsoniera si a reusit sa faca atatia pensionari, dar si oameni muncitori ai patriei sa planga dupa Elodia, Ciumaca, sau mai stiu eu cine.

Va rog sa va duceti imediat sa va inscrieti cat mai multi in PP – Partidul Prostului – pentru ca nu pot numi altfel membrul unui partid care crede in toate minciunile si toate aberatiile pe care se cladeste aceasta anomalie politica. Nu sunt genul care face politica, dar deja mi se pare frustrant ca atatia romani, inclusiv cu studii superioare (terminate pe vremea cand a avea facultate insemna ceva) cred in tot ce zice acest maimutoi.

P.S. Voua vi se pare normal sa se gaseasca anunturi de inscriere intr-un partid sprijinite de un gard, scrise pe un carton pe care si cersetorii s-ar jena sa il foloseasca, si care arata atata profesionalism de PR incat ti se face greata?

P.P.S Daca mai prins si maine afisul il pozez. Azi mi-a fost prea lene si sila

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: