Skip to content

Moda bucuresteana

November 13, 2009

De dimineata ma indreptam spre facultate. Somnoroasa (trezirea de la ora 7 nu e agreata prea bine de pisoii lenesi 😀 ), mergeam spre statia de metrou. Noroc cu noua moda ca m-am desteptat instant:

 • domnisoara plinuta, imbracata intr-o rochie foarte scurta si cu ciorapi negri pe sub ea(nimic de obiectat). Problema abia acum apare:  rochia era atat de scurta incat se vedea clinul/dunga de la ciorap intr-un fel cat se poate de deranjant
 • domnisoara foarte slaba, imbracata foarte elegant si cu cizme de cauciuc in picioare. Eu inca nu am iteles moda asta. Teoretic, daca ai cizme de cauciuc, ar trebui sa fii protejat de ploaie. Ei bine, cizmele domnisoarei aveau gura de doua ori mai mare decat piciorul proprietarei. Asta insemna ca daca ar fi prins-o ploaia s-ar fi facut mai fleasca decat s-ar fi facut cu niste pantofi sau chiar sandale in picioare (nu mai punem la socoteala ca incaltamintea nu se potrivea deloc la tinuta tipei).
Advertisements
7 Comments leave one →
 1. November 13, 2009 11:40

  tu ai vazut detasamentele speciale – trupe de soc(ate) din regimentul Za Pipitz 🙂

 2. November 13, 2009 12:00

  Cu toate astea am descoperit o metoda (destul de eficienta) de a ma trezi. Sunt bune si trupele astea de soc(ate).

 3. Theo permalink
  November 13, 2009 14:48

  Povestea imi aminteste de un articol intr-o revista care m-a facut sa imi maresc ochii cat cepele: Toamna/Iarna aceasta se poarta caciulile supradimensionate, mai ales din materiale animal print.
  … … …

 4. November 13, 2009 15:16

  In categoria asta intra si chestiile de musama? Ca am vazut niste palariute foarte dragalase (not).

 5. November 14, 2009 15:19

  Eu nu le inteleg pe alea plinute de ce insista sa isi ia haine cu 2-3 numere mai mici? Daca ar sti sa se imbrace cat sa nu le iasa sunculitele din pantalonii si si-ar lua o bluza mai larguta in partea de jos, nu una stramta si mica, ar arata si mai slabe, nu doar mai bine.

  Eu zic ca cizmele alea de cauciuc cu flori sau mai stiu eu ce sunt foarte dragute, la fetitele pana in clasa a patra…

  Am vazut ca sunt la moda si niste geci cu forme foarte… neobisnuite. Zic ca ma uit la prezentari de moda hot-couture, din alea in care pun tot felul de ciudatenii pe fotomodele.

 6. November 16, 2009 08:26

  La momentul actual moda este pentru persoanele care nu au nici sani nici fund. Asa ca sunt obligati cei ce produc geci si alte haine asemanatoare sa se conformeze. Eventual sa faca hainele atat de mici incat sa incapa numai persoanele subnutrite in ele.

 7. Elias Lazarus permalink
  October 10, 2010 10:02

  Presupun ca prima tipa era adepta unui gen de muzica mai marginalizat… Am mai vazut si eu tipe de genul, in aceast oras interesant vezi orice, si majoritatea iti provoaca repulsie. Fie este un lucru cert ca majoritatea persoanelor, cele cu un coeficent de inteligenta mediocru fac cele mai proaste alegeri vestimentare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: