Skip to content

Mami, tati, va iubesc, dar…

September 30, 2009

Inteleg ca toti ne iubim parintii, toti le recunoastem (in diferite moduri) autoritatea si dragostea. Uite ca parlamentarii nostri au vrut sa faca totul oficial si sa decreteze Ziua Mamei si Ziua Tatalui. Toate bune si frumoase, numai ca ai nostri scumpi parlamentari ar trebui sa faca si alte chestii, nu sa se ocupe de o lege care nu cred ca ajuta pe nimeni. Motivatia data de ei? Proiectul de lege are drept obiectiv asigurarea unui echilibru social si evidentierea importantei ambilor parinti in viata de familie si in societatea romaneasca.

Poate ca eu nu gandesc corect, dar nu ar fi mai bine daca ati face ceva concret pentru bunastarea familiilor? Sau macar sa nu va laudati ca taiati frunze la caini. Macar atata bun simt sa mai existe. Ceea ce e mai important e faptul ca autoritatile centrale si locale vor lua masurile necesare pentru marcarea acestor evenimente. Sa inteleg ca se vor face din nou targuri cu mici si bere gratis ca aici?

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. September 30, 2009 15:09

    Cred ca obiectivul propus poate fi atins mai mult prin alte mijloace decat prin decretarea unei astfel de zile. Mai degraba prin implementarea unor politici sociale de ajutorare a familiilor cu copii si venituri reduse, prin acordarea unor burse copiilor defavorizati (promovarea acestora ar aduce un capital de imagine imens promotorului).

  2. September 30, 2009 15:24

    Tocmai ceea ce cred si eu. Se pot face lucruri cu adevarat utile cu banii care vor fi cu siguranta cheltuiti pentru “marcarea acestor evenimente”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: