Skip to content

Britanicii se plictisesc pe cand Clinton si-a facut linie fierbinte

April 6, 2009
  • Casa alba e pusa pe sotii. In loc sa furnizeze numarul de telefon al doamnei Clinton, resposabilul a dat numarul unei linii erotice. Oare chiar atat de rau a ajuns doamna secretar de stat incat sa raspunda la telefoane de acest gen? Sau cel ce a dat presei numerele de telefon a incurcat numarul cel mai des apelat de el cu numarul pentru conferinta?
  • Britanicii se plictisesc…rau de tot. Un mosulica in varsta de 98 de ani a tinut sa isi serbeze ziua de nastere intr0un mod inedit: s-a aruncat cu parasuta de la 3000 de metri.El sustine ca a facut asta pentru a strange bani pentru Royal National Life-Boat Institution. Mda…eu cred ca se saturase sa isi vada familia (nepotul sau a avut curajul sa sara doar de la 1500 de metri)si voia sa scape.
  • O englezoaica a cheltuit 11.000 de euro pentru a semana leit cu fiica sa. Din pacate ceva a iesit prost. Acum mama arata mai bine decat fiica. A cheltuit degeaba atatia bani. Poate daca o opera pe fiica sa arate ca mama cheltuia si mai putin si aratau amandoua bine.
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: