Skip to content

Columbeanu in trafic, Terente 2, Nea’ Fanica-i comunist

April 3, 2009
 • Monicai Columbeanu ii place sa conduca Bentley-ul de 200.000 de euro al sotului. Cu toate ca are la dispozitie un sofer, ea se amuza facand din acest pasager. Gardianul ne informeaza ca domna se amuza atunci cand ceilalti participanti la trafic isi frang gatul uitandu-se dupa ea. Tot Gardianul sustine ca sexy-soferul rade copios la gafele facute de vedeta bacauana. Acum intelegeti de ce barbatii isi frang gatul uitandu-se dupa Monica in trafic?
 • Ziua ne povesteste despre un barbat care, suferind de o boala ciudata, a fost operat de medicii rusi. Operatia consta in taierea penisului (de 5 cm initial), cresterea lui cu ajutorul pielii si muschilor din antebrat, si reimplantat. In momentul de fata barbatul dispune de un penis de 17 cm. Cat de frustrat trebuie sa fii sa iti lungesti cu atat de mult penisul, mai ales ca nu stiu daca te ajuta foarte mult acest lucru? Mai trebuie si altceva in afara de ce ai in pantaloni ca sa ai o relatie. Si da, stiu…Terente era mai dotat…dar la ce i-a folosit?
 • OrganicInRomania se plange de soferii care parcheaza pe trotuar. Cel mai interesant e ca sustine ca a sunat la politie si acestia s-au deplasat sa ridice masinile parcate ilegal. Felicitari Politia Comunitara. In sfarsit cineva isi face treaba. Mai multe detalii gasiti aici.
 • In Marea Britanie criza face ravagii si printre animale: caprioarele vampir ameninta cainii din zona. Oare nu pot sa aduca si pe la noi cateva? Poate scapam de comunitari.
 • Partidul Comunistilor din Republica Moldova se foloseste de imaginea lui Stefan cel Mare pentru a-si face campanie electorala. Un umorist moldovean a aparut intr-un spot pe youtube imbracat in Nea’ Fanica si recitand versuri de propaganda. Ciudat…dupa publicarea articolului intr-un ziar local clip-ul a disparut de pe site.
 • Veste buna pentru o fata de 18 ani. Asociaţia Nevăzătorilor a reusit sa ii finanteze o operatie in valoare de 3100 lei si astfel e posibil ca aceasta sa vada pentru prima data in viata. Ciudat…cei 3100 de lei nu au putut fi dati de statul roman, pe cand cei 47000 de euro pentru Minculescu da…oare de ce?
Advertisements
2 Comments leave one →
 1. April 3, 2009 16:20

  La partea cu nenea ala rusnac, hai sa fim seriosi! 😀 Ti-or trebui mai multe pentru o relatie, dar “size DOES DEFINETLY matter!” 😀

 2. April 3, 2009 17:56

  ok…de-acord cu tine…dar mai mult de 10 cm nu are nevoie. nu cred ca va gasi pe cineva care sa vrea mai mult in lungime…in grosime … nu comentez 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: