Skip to content

CFR, parlamentari retarzi si cercetatori lipsiti de etica

March 23, 2009
  • In parlament avem parte de retarzi: noul Cod Civil face posibila experimentarea pe minori si persoane lipsite de discernamant din cauza unei afectiuni psihice. Chiar daca este stipulat ca acest lucru se face doar daca rezultatul asteptat ar trebui sa imbunatateasca situatia celui in cauza, asta nu inseamna ca asta se va intampla. Experimentul este experiment si nimeni nu poate sa prevada ce se va intampla in cadrul lui.
  • In sfarsit s-au suparat si TVR-istii. Ei cer Parlamentului sa adopte o lege prin care sa asigure independeta, organizarea si functionarea¬† SRTV.
  • Britanicii produc sange artificial. De fapt ei fac asta folosind celulele stem embrionice, practica interzisa in SUA si nu numai. Cercetatorii sustin ca vor putea produce atat sange incat vor acoperi deficitul actual.
  • Daca vreti sa aflati povestea cutremuratoare a unui supravietuitor al razboiului cititi aici. Eu nu pot spune decat ca e cumplit prin ce a trecut omul asta.
  • Idiotenia lui Berceanu nu are limite. Domnul reduce cu 15% numarul de trenuri care circula. Nu era de ajuns ca trenurile au intarzieri (aseara trenul care venea de la Brasov la Bucuresti a intarziat 50 de minute). Acum le face si mai putine. Ca sa aiba romanul ce trece pe microbuz si sa se lecuiasca odata. Si macar daca ar binevoi sa faca ceva ca trenurile care raman sa ofere conditii mai bune. Nu se va intampla asta. Totul ramane ca mai inainte, numai ca in cantitati mai mici.
  • Veste buna din Oltenia: campania Realitatea planteaza copaci in zonele desertificate ale tarii. Acum a fost randul comunei Dabuleni, zona in care tot ce era pamant pe vremuri acum e nisip.
Advertisements
One Comment leave one →
  1. March 23, 2009 14:24

    pai berceanu n-are si el bisnisu’ lui cu transport privat? cred ca si eu baga bete-n rotile cfr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: