Skip to content

Jackson mai viu cand e mort, inteligenta copiilor si a indienilor, pensionari neexpirati

March 19, 2009
  • Michael Jackson vrea sa fie imbalsamat dupa moarte. Cel care ar trebui sa faca acest lucru sustine ca il poate face pe Michael sa arate mai bine imbalsamat decat viu. Il cred pe cuvant. La cum arata acum starul nu e greu sa faci asta. Macar atunci nu va mai risca sa isi piarda nasul.
  • In nordul Indiei, se recurge la masuri disperate pentru aducerea ploii: preotii oficiaza casatorii intre broaste.  Bijuli si Thunder au avut parte de o nunta mare, cu peste 2000 de invitati si a fost un adevarat festin de muste si alte insecte. Aici macar oamenii pretuiesc broastele, nu ca in Peru unde le pun in mixer.
  • Pranav Veera este un copil aparent normal, care se joaca precum orice alt copil. Insa nu e asa. Puiul de om in varsta de numai 6 ani are un IQ de 176 (cu 16 mai mare decat a lui Einstein). Visul lui e sa se faca astronaut. Pana si el vrea sa scape de Pamant si sa plece cat mai departe. Incotro se indreapta oare omenirea, daca toti cei destepti vor sa plece?
  • Uite ca exista si femei puternice iesite la pensie.  Tanti Floarea Opris a civilizat un bloc de 100 de apartamente. A reusit sa faca dintr-un bloc de 50 de ani unul care arata decent, fara sarme pentru rufe in fata, fara gunoiul aruncat pe geam de fiecare locatar in parte, cu lumina si apa (erau debransati din cauza datoriilor de peste 1 miliard de lei vechi) si chiar cu spatii verzi in fata, bloc care e primul pe lista de reabilitare termica din Baicului. Felicitari doamna! Ati demonstrat ca si pensionarii mai pot face ceva pentru ceilalti, nu sunt “cetateni expirati”.
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: