Skip to content

Nunta cu sinucigasi, parlamentari la regim, americani plictisiti, campionii nimanui

March 16, 2009

– Speranta de viata creste, dar numarul contribuabililor la sistemul de pensii scade. In traducere libera: tu muncesti ca sclavul pentru ca pensionarii sa aiba ce manca (raportul  contribuabili-pensionari a ajuns la 0,79 anunta Adevarul), dar in curand nu o sa beneficiezi si tu de acest privilegiu. De ce? pentru ca vei muri muncind, avand in vedere ca varsta de pensionare va creste din nou. Oare la pisoi cat e speranta de viata?

-Parlamentarii nostri vor sa treaca si ei la regim de austeritate: demnitarii supraponderali sa nu mai foloseasca liftul ci scarile, iar pranzul sa nu mai fie cumparat la pachet. (Cotidianul)

Balconul Julietei – de inchiriat pentru nunti. Oare sa fie atat de potrivita povestea celor doi pentru asa ceva? Oare de ce lumea considera povestea celor doi ca punct de plecare pentru casnicie? Vor si ei sa se sinucida din cauza unor neintelegeri? Hm…idee buna pentru cuplurile emo. Felicitari edililor locali. Au avut o idee care va avea un succes fantastic.

Americanii s-au plictisit de arme anti-racheta si fac arme anti-tantari. Construita pe aceeasi tehnologie, noua arma asigura cica eradicarea malariei, putand fi folosita din interiorul unui avion. De ce oare nu fac si o arma impotriva mustelor, a libelulelor si a tutror insectelor. Cu ocazia asta am scapa treptat de tot ce inseamna vietati insectivore si nu numai. Note to self: asta inseamna ca mor si pasarile? Eu pe cine mai chinui? Urasc americanii!

Bute a castigat din nou prin KO tehnic si si-a demonstrat superioritatea in liga IBF. Totusi cred ca ai nostri fotbalisti l-ar intrece. La cate batai s-au vazut pe teren performanta campionului mondial este lasata in umbra. (Totusi de ce stirea asta nu e atat de mediatizata ca minunatele conflicte din fotbal?). Uite ca si noi putem. Oare exista campionat de box pentru pisici?

Advertisements
3 Comments leave one →
  1. March 16, 2009 12:19

    :)))))) nice one. Imi place! 🙂

  2. March 16, 2009 12:26

    merci merci

Trackbacks

  1. Revista presei «

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: